Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

το furnacessuppliers.com είναι έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και μια κατασκευή ενσωμάτωσης επιχείρησης ανάπτυξης επιστήμη και τεχνολογία.

 

  • Κανονικά δεχόμαστε T/T και τη Western Union.
  • Κανονικά δεχόμαστε T/T και τη Western Union.

 

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Η επιχείρηση παίρνει τα υλικά άνθρακα, τα σύνθετα υλικά C/C, την κεραμική τεχνολογία προετοιμασιών υλικών και ερευνητικοί εμπειρογνώμονες εξοπλισμού ως πυρήνα, με τις προηγμένες έννοιες σχεδίου, την άριστη τεχνολογία παραγωγής συγκόλλησης και τις αξιόπιστες επαγγελματικές εξεταστικές μεθόδους για να εξασφαλίσει τη στενή καταδίωξη της προηγμένης τεχνολογίας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Βελτιώστε το επίπεδο τεχνολογίας προϊόντων της επιχείρησης.

η υποστήριξη εμείς επιτυγχάνει μια θα εργαστούμε σκληρά συνεχώς για να αναπτυχθούμε των νέων και καλύτερων προϊόντων και παρέχουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες όλη την ώρα
η υποστήριξη εμείς επιτυγχάνει δύο θα εργαστούμε σκληρά συνεχώς για να αναπτυχθούμε των νέων και καλύτερων προϊόντων και παρέχουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες όλη την ώρα
η υποστήριξη εμείς επιτυγχάνει τρία όλη την ώρα

Όλα τα είδη προϊόντων έχουν τη σταθερή απόδοση και την αξιόπιστη ποιότητα. Οι κύριες τεχνικές παράμετροι έχουν φθάσει στο εσωτερικό κύριο επίπεδο. Το σχέδιο του σταθερού τομέα θερμοκρασίας των προϊόντων έχει φθάσει στο διεθνές κύριο επίπεδο, και η απόδοση του εξοπλισμού είναι σταθερότερη από αυτή των λόρδων.

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Μέσω των ετών κατασκευής και ανάπτυξης, τα προϊόντα πωλούνται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και η απόδοση προϊόντων αναγνωρίζεται πλήρως από την εγχώρια αγορά. Το πλεονέκτημα απόδοσης δαπανών είναι σημαντικό και η ανταγωνιστικότητα αγοράς είναι ισχυρή.


Ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται ευρέως στα υλικά άνθρακα, τα σύνθετα υλικά C/C, τα κεραμικά υλικά, τη νανοτεχνολογία και άλλους βιομηχανίες και τομείς. Τα προϊόντα πωλούνται στις κινεζικός-χρηματοδοτημένες, sino-ξένες συλλογικές επιχειρήσεις και τις ξένος-χρηματοδοτημένες επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα.


Η επιχείρηση είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τους χρήστες για να συζητήσει την προετοιμασία των νέων υλικών, και να παρέχει την τεχνική υποστήριξη καθοδήγησης και δοκιμής στο καλύτερο της δυνατότητάς τους. Οι επιχειρήσεις που εμμένουν στη «καινοτομία, ο πραγματικός, δημιουργούν την αξία για τους πελάτες,» ο εταιρικός σκοπός, είναι δεσμευμένες στην καινοτομία, κοινωνία υπηρεσιών.


Καλωσορίζουμε θερμά τους εμπειρογνώμονες και τους φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να ερευνήσουμε και να καθοδηγήσουμε τις επιχειρησιακές διαπραγματεύσεις!

Ιστορία

το furnacessuppliers.com είναι έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και μια κατασκευή ενσωμάτωσης επιχείρησης ανάπτυξης επιστήμη και τεχνολογία.

Υπηρεσία

Τα κύρια προϊόντα μας: Ο κενός λειώνοντας φούρνος επαγωγής, βιομηχανικός λειώνοντας φούρνος, λειώνοντας φούρνος αργιλίου, κενός συμπυκνώνοντας φούρνος, μετριάζοντας φούρνος γυαλιού, φούρνος τόξων πλάσματος, κατώτατος φούρνος αυτοκινήτων, υψηλής θερμοκρασίας φούρνος, βιομηχανικός λέβητας ζεστού νερού, με γκάζι λέβητας, λέβητας ατμού βιομαζών, βιομηχανικός φούρνος εργαστηρίων, κενός ξεραίνοντας φούρνος, CCM πετώντας μηχανή, μικρόκυμα καλύπτει - φούρνος.

Η ομάδα μας

Είμαστε ο επαγγελματικός κατασκευαστής, την ομάδα έχουμε πενήντα ανθρώπων της έρευνας και, και ανάπτυξης πωλήσεων 100 ανθρώπων ομάδα.

FAQ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. furnacess
Τηλ.: : + 86 17733330123
Φαξ : 86-10-34242423-33
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)