Να στείλετε μήνυμα

Οι ειδήσεις, επίσης γνωστές ως ειδήσεις, είναι ένας όρος για τις πληροφορίες που διαδίδονται μέσω των εφημερίδων.

December 10, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι ειδήσεις, επίσης γνωστές ως ειδήσεις, είναι ένας όρος για τις πληροφορίες που διαδίδονται μέσω των εφημερίδων.

Πρόσφατα γεγονότα, πρόσφατα γεγονότα στην κοινωνία.
Ποίημα συναντά χωρικών λι Xianyong του Tang η «ευτυχία ανοίξεων Liu του τραγουδιού»: «η παλαιά βιομηχανία πέταξε για πολύ καιρό τα αλιεύοντας ζεύγη αρότρων, η εν λόγω ειδήσεις πολεμική άξια υπηρεσία. Το Chen Jiru της δυναστείας Ming έγραψε: «Με σας η χυδαιότητα κάθεται ακόμα και ζητά πάντα τις ειδήσεις. Αυτός ο απατεώνας, η εισαγωγή του βαθμιαίου, αλλά όχι το μέσο που τερματίζεται του τομέα. «Ένα όνειρο των κόκκινων μεγάρων» την πρώτη φορά: «αμέσως ενόχλησε τη γειτονιά, το κοινό ως μύθο ειδήσεων. Πλάτη Jing «Fu HU Ji» 40 Yuan: ο «διοικητής επιχείρησης, τα καλά νέα, εσείς αυτό το ζωντανό άτομο έγινε μάρτυρας!»
Η νέα γνώση
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι ειδήσεις, επίσης γνωστές ως ειδήσεις, είναι ένας όρος για τις πληροφορίες που διαδίδονται μέσω των εφημερίδων.  0
Το τραγούδι SU Shi «δεύτερος έμμετρος λόγος υψηλός για να κάνει το ναό Liu Shi Xiashan να δει στέλνει»: οι ειδήσεις δεν είναι πιό θαυμάσιες, η παλαιά εκμάθηση μπορεί να είναι ελεύθερη.
3. Η δυναστεία τραγουδιού αναφέρεται στις εφημερίδες που είναι διαφορετικές από τις επίσημες κορεατικές εφημερίδες.
Κατηγορία Zhao Sheng «Chaoye τραγουδιού · Έγγραφο»: Η «έκθεση δυναστείας, ανατολή πειράζει επίσης. Κάθε μέρα αφότου αφήνετε το σπίτι σας, λάβετε μια απόφαση. Εκθέστε την εξέγερση στο δικαστήριο, και την εκθέστε σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει την αποκαλούμενη εσωτερική εξερεύνηση, επαρχιακή εξερεύνηση, κυβερνητική εξερεύνηση και ούτω καθεξής, όλες οι ιδιωτικές εφημερίδες εύνοιας, το ποσοστό διαρροής της απαγόρευσης, που κρύβεται έτσι και αποκαλούμενης ειδήσεις.

Μια εφημερίδα, ένα ραδιόφωνο, ή μια τηλεοπτική έκθεση των πρόσφατων γεγονότων. Με τους πλούσιους και κατάλληλους τρόπους επικοινωνίας, η κάλυψη των ειδήσεων είναι πιό εκτενής, και υπάρχουν επίσης εκείνοι που σκέφτονται τις ειδήσεις ως υποβολή έκθεσης των τρεχόντων ή πρόσφατων γεγονότων.
Ημερολόγιο Jiaoren τραγουδιού του τραγουδιού Yu Fu: «Μετέφρασα αυτό το άρθρο στα αγγλικά, το Βούδα, το LU, και τον ανεξάρτητο, και το έστειλα στις ειδήσεις άλλων χωρών.» Λαοτιανά αυτή «teahouse» η δεύτερη πράξη: Οι «μακροχρόνιες ειδήσεις μάχης καταστημάτων xin, αγοράζουν την εφημερίδα για να δουν το μακρύ κατάστημα Xin μάχονται τις ειδήσεις!» Cao Yu πράξη 3 «ανατολής»: «Έχω τη σκέψη, ο εικονογραφικός πρέπει να είναι τόσο μεγάλες εικόνες, μου, HU τέσσερα, δύο μας, η εφημερίδα που φέρνει κάθε μέρα τις ειδήσεις μήνα του μέλιτος μας.
5. Η ερμηνεία της νέας έκδοσης του CI Hai είναι: «Υποβάλλει έκθεση σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις από τις οργανώσεις ειδήσεων όπως οι εφημερίδες, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, τους ραδιοσταθμούς και τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Απαιτεί τη συνέπεια, την αξιοπιστία, την απλότητα, και την αλήθεια. Υπό μορφή ειδήσεων, ενημερωτικών δελτίων, χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, αλληλογραφίας δημοσιογράφων, εξεταστικών εκθέσεων, δημοσιογραφίας φωτογραφιών, τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, κ.λπ.»

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. furnacess
Τηλ.: : + 86 17733330123
Φαξ : 86-10-34242423-33
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)