Να στείλετε μήνυμα

Το πρώτο σχολείο δημοσιογραφίας στον κόσμο ήταν η σχολή της δημοσιογραφίας στο πανεπιστήμιο της Μισσούρι-Κολούμπια

December 10, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το πρώτο σχολείο δημοσιογραφίας στον κόσμο ήταν η σχολή της δημοσιογραφίας στο πανεπιστήμιο της Μισσούρι-Κολούμπια

Εδώ έρχεται τα τέταρτα σύνορα που καθιστούν την Αμερική αόρατη (δηλ., ειδήσεις). Άλλα τα τρία διαιρούνται σε τρεις δυνάμεις: δικαστικός, εκτελεστικός και νομοθετικός.

 


Η Κίνα ανήκει σε αυτό το στάδιο στη συνοριακή περίοδο.
Η άνοδος της συμμορίας ειδήσεων του Μισσούρι
Ως το 1928, οι δημοσιογράφοι από το προσδίδον γόητρο πανεπιστήμιο του Μισσούρι στην Κολούμπια εργάζονταν στην Άπω Ανατολή, περισσότερο από μισό τους στην Κίνα. Μεταξύ του διασημότερου αυτοί είναι ο Thomas F.F.Millard, J.B.Powell, John R.Morris του AP, Morris Harris, J.C.Babb, James D.Kline, ενωμένος Τύπος διεθνής, Hernry Misselwitz των New York Times, Vitor έντονο στο βήμα πρωτοπόρων της Νέας Υόρκης, τον κόρακα του Carl στην αναθεώρηση του Μίλερ, και τον πιό πρόσφατο Maurice Votaw και το χιόνι του Edgar, μαζί με τη Agnes Smedley και τη Emily Hahn, όλα από το Μισσούρι αλλά όχι από ένα ιδιωτικό υπόβαθρο. Αρχίζοντας το 1900, αυτοί οι άνθρωποι έρευσαν από αμερικανικό Midwest στην Κίνα, που δημιουργεί ένα θαυμάσιο θέαμα. J.m. Το Χάμιλτον του Πανεπιστήμιο του Northwestern τους περιέγραψε ως «μονοπώλιο του Μισσούρι» Το Mordechai Rozanski του πανεπιστημίου McDonell τους κοροΐδεψε ως «μαφία του Μισσούρι».
Αφ' ετέρου, ένας μεγάλος αριθμός σημαντικών δημοσιογράφων, οι εκπαιδευτικοί, οι ανώτεροι υπάλληλοι, οι πολιτικοί και οι ακαδημαϊκοί στην Κίνα κατά τη διάρκεια της Δημοκρατίας της Κίνας ήταν συνήθως από το πανεπιστήμιο του Μισσούρι στην Κολούμπια. Όπως ο χρονικός μόλυβδος Huang Xianzhao guangzhou, hollington tong, ο αναπληρωτής γραμματέας του τμήματος προπαγάνδας του κομμουνιστικού κόμματος υπεύθυνου για ξένο κεντρικό καθημερινό Προέδρου Ma Xingye ειδήσεων kuomintang, δημοσιογράφος «της δήλωσης», καθηγητής fudan πανεπιστημιακού WANG Yingbin, δημοσιογράφος Zhao Minheng Reuters, kuomintang ανώτεροι υπάλληλοι James, μια διάσημη εφημερίδα με σας Jiatang, εκπαιδευτικός Jiang Yinen ειδήσεων, Xie έτρεξε Liang Shichun, κ.λπ., προφανώς, Κίνα έχει επίσης μια «βοήθεια ειδήσεων του Μισσούρι».
Η άνοδος των ειδήσεων στην Κίνα

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το πρώτο σχολείο δημοσιογραφίας στον κόσμο ήταν η σχολή της δημοσιογραφίας στο πανεπιστήμιο της Μισσούρι-Κολούμπια  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. furnacess
Τηλ.: : + 86 17733330123
Φαξ : 86-10-34242423-33
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)